20 maj

Det var verkligen hur underbart väder innan idag när jag var i skolan. Så kom jag hem satte mig ute och solade med bikinis i typ 30 min sen började det bli mörka moln och sen ös regna!
Varför kan inte det regna när vi är i skolan och ha underbart soligt väder när vi kommer hem?
Det är dagens fråga

Lite vad som hänt mig idag då, när jag kom till skolan idag så hade jag en inställd lektion så jag stack hem och solade i typ 40 min, sen stack jag tillbaka till skolan för skulle ha np i engelska muntliga.
Så när när jag kom till skolan igen då så hade dom ändrat tiden så jag skulle ha vid 20 i 11 isället för 20 i 10 så det var ju helt meningslöst att komma till skolan igen, men denna gången så stannade jag i skolan.
Men hur det gick för mig på np så kan jag säga att det gick ok, bättre än vad jag hade föreställt mig så ja jag är ganska nöjd faktiskt.

Om några timmar sticker jag in till ishallen för ska träna så kommer hem och kanske bloggar senare ikväll.
Så ni får ha det så bra



Vill bara berätta en sak att nu håller pappa på att fixa så vi får saltvatten o poolen, och det är då jätte bra för att det blir inte lika smutsigt som det blir om man har vanligt vatten. Och att som alla vet så blir man fortare brun om man har på sig saltvatten så ja, jag slipper åka till Varberg. Nä jag skoja men jag ska ju jobba varje vecka nu på sommarlovet så hinner typ inte åka ner till Varberg, och vi har ju inget direkt hav här i borås så havet får bli min pool.


Kommentarer
Postat av: Émma :)

håller med! fyfan vad det regnade och åskade! :(( blev ju rädd tom :((<3

2010-05-21 @ 07:52:27
URL: http://likedifference.blogg.se/
Postat av: H.

2010-05-21 @ 09:09:52
URL: http://neeo.webblogg.se/
Postat av: H.

Vi får bara mycket i din pool i sommar ? :D

2010-05-21 @ 09:10:25
URL: http://neeo.webblogg.se/
Postat av: Jen

Vill bara tipsa om en sida som snabbt ger dig massor av nya besökare! Har använt sidan i ett år och är jättenöjd! :D http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jemini



Du kan ju testa det och se ifall du blir nöjd! 100 gratis poäng när du blir medlem = 33 nya besökare!

2010-05-21 @ 09:35:00
URL: http://jen.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0