28 september

Vet ni vart jag var idag med Fisen?:O Vi var på Romali:D Så roligt! Vi var där inne i typ 1.5 timma, haha!
Jag fick med mig hem lite bra till håret iallafall(Y) Skulle köpa schampo men det var slut så blev allt annat än det. Frågade när dom skulle få in schampot igen och då sa hon att det skulle ta en vecka ungefär, så ja.. jag får la vänta då!

Här ser ni vad jag köpt!

Om ni undrar vad det är, så är det från vänster: Balsam, värmeskydd, inpackning, "silicondroppar" och en pump till balsamet!

När jag kom hem satte jag mig framför tv:en och kollade alla mina inspelade program! Sen när jag reste mig upp var det plötsligt kväll! Såå skönt att tiden går så fort när man har ont i huvudet och ont i halsen.
Och vet ni?? jag har fått cancer:( Jag tappar en massa hår..
Har tagit ut 4 st slingor idag! Och det kommer nog mer.. Om typ 3 veckor eller hur det nu blir ska jag sätta in nya:D Wiiee

27 september

Hejhej! Tycker jag skriver om samma sak hela tiden men nu sitter jag på en stol i mitt rum framför datan, inget mer.. Är ganska trött och vill bara vara hemma å mysa imon men nejnej det får man inte för det är tisdag och tisdag är = SKOLA! ÖÖhh..

Min tisdag har varit ganska bra! Började med att jag och Johanna skulle ta 8 bussen men sen så tog hon visst 7 bussen så då åkte jag med pappa in till stan istället, för buss är ju bara för tråkigt + att det är ännu tråkigare när det är fullt på bussFAN! Men iallafall så gick jag och mötte Lisen nere vid södra där hon stod med hennes tjej kompis. Vi tog bussen till skolan och då hade vi chill sen engelska då vi gjorde massa tester som var tråkiga.
Efter skolan gick jag och Lisen till gina för hon skulle lämna tillbaka en ring som hade gått sönder men hon vågade inte lämna tillbaka den så jag fick göra de istället. Men det gick bra, hon fick tillbaka pengarna.
Sen tog jag 15:40 bussen hem, SKRIV NER!
Vid 20 i 5 ringde söta Dennis och frågade om han kunde komma upp till mig och självklart fick han de! Han tog med sig pizza med och det var gott! Vi åt min lilla kladdkaka med, hahaha! Inte den godaste jag gjort om jag får säga det själv! Vid 7 så stack vi till fristad och jag träffade Jaqqe så pratade med henne och sen kom Sara(Y) Och nu är jag hemma och vill sova + vill ha  ?? pusshej


Love


Killar killar killar..



Är SÅ himla besviken!
Hade hoppats på en vänskap men det fick jag inte.. Det har ju trots allt gått ett halv år nu.
Om du ser detta, kommer du ihåg detta halsbandet? Känner så mycket för att slänga det.. Hittade det igår när jag letade efter en ring men så hittade jag detta.

Som tur är de ju inte jag som kommer att ångra mig i framtiden!

Men killar kan vara underbara med!:D
Så komsi komsi


21/22 september

Onsdag onsdag onsdag.. Hur jobbig dag som helst? Är ju mitten på veckan så är ju typ SLUT? fast jag har ju ifs vart hemma mån-tis så jag kanske inte är tröttast här. Men iallafall mitten på veckan och så har man bara kärnämnen!? Usch säger jag bara!
När jag brukar vara på träningsläger brukar jag vara död på onsdagar! Man vill bara hem, har ont i hela kroppen eftersom man har typ 3 ispass 1 danspass och 1 fyspass!
Men iallafall nu är vi som tyr intre på träningsläger bara skolan.
Min dag idag har vart skolan och sen träffa Johanna i stan, vi åt och kollade runt lite. Vi gick och solade med :D sååå skönt!

Träffade mamma i knalle så jag fick med mig hem en tröja som jag kollat på länge och ett par mysiga vantar! Hittade en jacka för 3000 med tyvärr:( Gör ont men vill så gärna ha den, MÅSTE HA DEN! Liiid med mig.
Vi får la se om den är i detta huset sen.. Hahah

Ett tips om du har ont i halsen så knarka kaffe,varm choklad och lyxmat!

 


Beställt mina hunters nuuu!:D


 Så snygga:D


21 september

Hej hej!
Idag är jag hemma igen för är fortfarande sjuk.
Har precis kommit hem för vart på vårdcentralen, vi skulle vara där kl 10:00 men dom tog in oss typ 10:20. Det tycker jag är väldigt väldigt dåligt att man alltid måste vänta när det gäller något inom sjukvård. Tycker dom ska fixa till det! Så man slipper vänta och vänta som bara den! Men iallafall var det min mamma som hade fixat detta, jag har ju opererat bort mina mandlar så mamma tyckte det var kpnstigt att jag ofta har ont i halsen. För när man inte har mandlar så kan man nästan vill inte ha ont i halsen så mycket tydligen. Men hon ville iallafall veta så jag inte hade någon bakterie som man kunde ha då. Så dom tog någon sak i halsen på mig och sen stack dom mig i fingret!:( Usch hatar verkligen nålar:( HATAR!

Men jag hade ingen bakterie bara ett virus i halsen som skulle gå bort om några dagar (Y)!
Efter vårdcentralen gick jag och pappa och handlade lite frallor och smörgåstårta som vi ska ha till lunch mohahah! Och sen fick jag en Ben & Jerrys (A) Snällt!
Nu sitter jag hemma och nyser!


Ica maxi!

Hej jag hann inte blogga igår eller i lördags så här kommer lite från i lördags.
Först gick jag upp vid 5:00 för att klä på mig och äta frukost för skulle åka till jobbet!
Så kl 6:00 gick jag ut på lagret och tog en vagn och började jobba! Dennis skulle med jobba så det var trevligt att han med var där. Jag ville prata med han om lite saker som hade hänt dagen innan så vi stog och pratade om "det".
Sen tog vi bussen hem till honom och åt pannkakor, mums!
Sen kollade vi på en Harry Potter film, eller jag kollade och han sov haha gulligt! Sen gick jag hem och då kom pappa på att vi skulle städa hela huset för mamma skulle komma hem från Danmnark och ååh vad jobbigt det var! Var ju liksom sjuk och ville bara sova men nej det fick jag inte.
Sen på kvällen träffade jag Johanna vid City vi köpte Ben & Jerrys som vi skulle dela på var ju smaskens!
Sen kom Dennis och sara hem till Johanna och då kollade vi en till Harry Potter film haha, men det var ju inte så många som kollade på den tyvärr.
Jag skulle ju jobba då på söndagen så det fick inte bli så sent så Stoffe (min granne) kom och hämtade mig vid 11 kanske? Men kunde ju inte sova för hade fest här hemma med grannarna.
Så jag kan då säga att jag var väldigt trött på söndagen och väldigt väldigt sjuk. Sen på kvällen kom grannarna upp och bjöd på glass så det var ju bra:P Fast nu är jag hemma från skolan och mår inte så bra:(

 
                 Varm choklad                                            Dennis

Lite bilder från stan!

Hahahah provade en jacka och fy fasen vad stor den är asså! De är xxs







Therese och Helena

17 SEPTEMBER

Hej!
Just nu sitter jag framför tv med Helena och Therese, vi kollar på my camp rock 2! Hahah! Vi väntar på att Camp rock 2 ska börja.
Vet att det låter lite roligt att vi sitter och kollar på barnfilm men skit samma dom är bra! ;)

Idag åkte jag in till stan med 11 bussen. och träffade Helena och Sandra. Vi åt på Subway sååå gott!
Sen gick vi till skolan, sen kom Therese till skolan och "hämtade" oss, så vi stack till stan sen. Blev att jag fick en ring med mig hem. Så snygg kolla själv



Min klädsel idag! 


Köpt nya skor!

Idag köpte jag nya skor med! Skit snygga på Eurosko 699kr!



 

 Köpte silikondroppar till mitt hår med! Det är jätte bra för håret för hårstrået "spretar" ut sig och om man tar det på hårstrået så tar silikondropparna tillbaka "spretarna" så hårstrået blir slät och starkt! (Y)



 
Före                              Efter


Idag färgade jag emmas hår!

Tja alla nu har vi kommit så långt så jag ska berätta att jag färgat Emmas hår(Y) Hon hade typ brunt med ljusa blonda slingor men ville bli rödhårig och det som är så fint just nu!
Jag tyckte det gick ganska bra faktiskt, de e bara de att om man ska ändra färg helt sådär så räcker det nästan inte med bara en färgning tyvärr! Men blev nöjd ändå.

Här ser ni före, under och efter bilder!



Så vad tycker ni?


Silverschampo<3!

När jag var i salongen igår så hade jag i silverschampo och det blev verkligen super! Gillar när det går lite åt silver/grått, skit nice är det! Kolla själv?:)

 


Lite bilder på klassen när vi är inne i salongen!






Nu drar jag snart till sängen för ska vara pigg imon! Godnatt alla!


MÅNDAG EFTERMIDDAG

Nu är jag en väldigt trött Emelie kan man säga! Är skit hungrig men så har man ingen god mat hemma heller så det gör ju allt mycket bättre verkligen! Men sen såg ja att vi hade plättar så det fick la gå bra..
Är som sagt ganska trött så ska sätta mig vid tv för första gången på typ en vecka (Y)


dagens klädsel!



killar killar killar..

Okej vart ska jag börja egentligen? Killar är bara för mycket ibland, eller rättare sagt VISSA killar! Varför håller killar på hela tiden egentligen och med alla? Snälla kan inte ni svara på det? HATAR verkligen sånna! Vi tjejor gillar inte sånna killar så fatta det nu killar! Vi gillar snälla,glada,mysiga och bara helt underbara killar! Snälla kan det inte finnas mer sånna på denna planet så jag kan få en:D (Y)

De var ju ett bra tagsen jag la ut bilder så här kommer lite på mig;)



 

 


Hemma från en underbar kväll med gött folk!

Tjöö nu är jag hemma! Har vart i stan först med Johanna fick med mig hem en ring, ett linne och en tröja! Sen träffade jag söta Teija i stan med hihi sen stack jag och Johanna till stan och mötte upp Dennis och hans lille flickvän Mimmi så fick vi på bio! I rymden finns inga känslor, var rätt okej.



 
 

Här är bilder på mig med kläderna på!!:D




Godmorgon!

Nemen godmorgon!
Nu sitter jag med gullhår HAHA i skolan och är skiit trött.. Men det är la bara  för att jag vet att denna dag kommer bli så jävla låååååång och tråååååkig:( HATAR HATAR onsdagar! Men det är bara att ta sig igenom den, så när man kommer hem vet man att det snart är torsdag haha. Och torsdagar är ju okej! Jag då fick träningsvärk sen jag tränade själv i lördags så har fortfarande ont sen fick jag träningsvärk idag från igår så min kropp mår ju verkligen bra eller hur? Men tror om jag inte dör av tråkhet idag ska jag ut och springa:)
Någon som vill hänga med? Dennis?
Om ni undrar varför jag inte lägger ut några bilder längre på mig är för att jag fått ny mobil och ny dator så vet inte hur jag för över dom haha så smart är jag! Men så ni vet det bara, om någon hjälper mig med det kommer ni få se bilder snart!

hiss eller diss?


7 september

Godkväll alla! Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång skoldag.
Allt började med att jag trodde jag skulle till tandläkaren eller nej nej mamma sa att jag skulle det men sen visade sig när jag kom till tandläkaren att det var nästa vecka-.- åååh mammor asså! Men det var egentligen bara bra för mamma körde mig till stan hihi!
Sen efter det gick jag till skolan som började med att vi var i salongen och höll på med våra dockor! Sen vare idrott på Trandared. Vi gick 5 km med stavar haha! Såg ju bara för skoj ut. Men det var ju inte jobbigt så det var ju chillbill!
Efter idrotten stack jag till södra där Therese väntade på mig. Vi gick till Subway och åt, det var mumsigt!
Sen gick vi in till Glitter för att kolla om mina ringar som jag väntar på att komma in ska komma in men det hade dom tyvärr inte:( Vill fan ha dom snart! Har väntat på dom i 2 veckor nu haha!
Sen gick vi såklart in på gina där jag hittade ett jätte sött "linne" se bild nedan! Vad tycks? Eller man kanske ser bättre när jag har på mig den? Jaja..
Efter stan stack vi till ishallen då jag skulle träna team! Det var skoj det! Och nu är jag hemma och kom nyss från duschen! Lite smått vad som hänt mig idag pusshej!

6 september

Måndag måndag måndag alltid lika lång och tråkig! Har engelska just nu men har rast som gött är! Slutar om 50 minuter men ska ändå inte göra något speciellt idag såå.. Men jag ska ut och springa ifs, de e skoj.
Ska ni göra något roligt idag?

5 september

Tja nu är jag äntligen hemma från jobbet. Jobbade igår och idag så nu är jag helt slut! Tur att jag inte börjar tidigt imon me skolan bara! Idag kom farmor och farfar till Borås med min lilla valp Smilla. Hon har blivit jätte stor den lille rumpenissen:( Igår efter jobbet så stack jag direkt ut och sprang några km känns bra! Men har träningsvärk haha de är ju bara så jobbigt ibland, men de visar bara att jag tränade bra:D good good!
På kvällen gick jag till Fristad hem till Johanna där hon var självklart och Simon så klippte jag henne hihi, sen stack vi in till stan som inte jag visst så tog ju inte på mig något fint och var helt osminkad men men fan oxå! uscha.
Är de någon som vet någon bra lår förresten?

2 SEPTEMBER

Torsdag idag då! Då är det bara en dag kvar i skolan sen helg! Gud vad skönt asså men jag ska ju då bara gå upp tidigt så det blir la inte så mycket helg tyvärr:( Vad ska ni göra? någon som vill göra min helttg lite roligare kanske?:) vore ju gölligt.
Sitter här hemma helt själv och väntar på att dennis ska ringa och säga att han är klar! Han är seg seg seg.
Men jag får la dra mig ner till honom nuu! Ha det så bra:)

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma!
Har vart i stan med Emmapemma höll på att dö för har så himla ont i huvudet:(
Väntade på bussen i 3 kvart haha kolla busstabellen lite fel:D

onsdag 1 september

Godmorgon godmorgon är i skolan och har svenska, det är rätt segt tyvärr plus att jag är så himla trött, någon mer som är det kanske?
Idag har jag bara ha svenska och matte så ja.. inte den roligaste dagen på veckan höööm.
Efter skolan idag ska jag träffa söta Emma och vara med henne wiho! Men nu börjar min "roliga" lektion igen hejdå! :)

RSS 2.0