Var ett tagsen!

Tja nu är det tisdag och det är kväll och jag är vaken! Har sovit vid denna tiden igår och i förrgår och i förr förrgår..
Har ju jobbat som sagt!
Men härligt att få ha lite kvällsmys och sovmorgon, men imorgon får jag inte sova så jätte jätte länge för ska vara i stan kl 12 så blir la gå upp vid 10 eller tidigare tyvärr? :'(
Nu är det inte alls långt kvar tills jag får min hund(Y) Vi ska hämta henne på fredag wohoo! Och så himla typiskt ska jag självklart upp kl 05:00 och sticka till jobbet så får inte vara med henne så mycket och inte på fredagskvällen heller höhö, inte alls kul.
Men iaf i ska vi se.. tror det var i fredags hade jag Emma och Teija "tjejkväll" eller vad man nu ska kalla de, vi åt god mat och god efterrätt och kollade på massa filmer och gick å la oss vid 06:00?
Men iaf, vi kollade på Camp Rock och i den är ju dessa söta killar med Joe,Nick och Kevin Jonas:D:D:D
Dom är så otroligt söta så de inte är sant!!
Fan att dom inte bor i Sverige, fan att vi kollade på den filmen xD


22 juli

Nu är jag äntligen hemma igen från jobbet!
De var faktiskt ganska så lugnt idag men hade ändå mycket och göra, men de är bara roligt.
Efter jobbet så kom pappa och hämtade mej sen så stack vi till stan och åt på Jensen, det var sååå gott, åt ju där igår så jag känner mej som en gottegris^^ men man lever ju vara 1 gång så..
Ikväll är det Torsdags-kväll så ska ner dit med några för första gången nu i sommar faktiskt. Har ju inte vart hemma eller så har jag inte vart ledig från jobbet, men idag blire av iaf.
Så nu ska jag lägga mej framför tv en stund och äta melon innan jag måste fixa i ordning mig till stan så hejdå!


gatufest

Vi har haft gatufest också, det e faktiskt första gången på flera flera år jag var med. Alltid när jag var liten missade jag ingen gatufest för det e hur kul som helst på våra fester på gatan, men tyvärr började jag åka på konståkningsläger 2 veckor och lyckades vara borta varje sommar just den veckan som gatufesten var. Men konståkningslägrerna var ju roliga dom med. Men iaf det var kul, Emma var med oxå och det gjorde det lilla extra.
Här kommer lite bilder från festen, tagit från Emmas blogg.


Jag


Min lilla kusin Emil


Emma och massa barn. Tror William tänker: vad sysslar hon med egentligen? :S Eller vad tror ni?


LISEBERG

Jag höll på att glömma jag har ju vart på Liseberg med Emma:)
Här kommer lite bilder mer kommer nog senare..






21 Juli

Hej alla! Nu är jag tillbaka till datan igen, härligt härligt.
Jag har ju då vart nere i Varberg som jag har sagt och inte kunnat blogga så mycket som ni märkt men nu e jag tillbaka, wohoo!
Jag kan ju iförsej berätta vad jag gjort, jag har vart nere i Varberg då med Emma hela tiden och haft roligt, alla dessa killar som åker runt i sina så kallade "fina" bilar och som vill ha en flört, orkar inte räkna upp alla som börjat snacka med oss och gett oss nr till dom och till och med gamlingar har pratat med oss:S Herrejösses asså! Skönt iaf att komma hem och slippa dessa jobbiga killar eller vad säger du Emma?

Jag var i Ullared i helgen med, och de va roligt men köpte bara ett par hörlurar och nagelack! Sen en MASSA hund saker, för jag har skaffat en liten vovve. Hon är bara 5 veckor just nu så har inte fått henne än tyvärr, hon är jätte liten och söt. Så nu kan jag vara ganska lugn när jag är ensam hemma, kameror,larm och en skällande hund! YES! Och vet ni vad, den 30 Juli kommer Iphone 4 hitt till sveriges telefon affärer så jag ska självklart vara där när de öppnar för att få mobil så snabbt som möjligt! En del smart huvven har då redan bokat den som svante gjort den lilla lyckosen men jag ska ändå få den före honom:D haha nemen nu vill jag bara ha mobil jävlen här orkar inte vänta mer:(

Ikväll så åkte jag och Dennis till Tämta HAHAHA, jag vet att många skrattar nu men ja... Iallafall vi åkte dit av en sak å det var att vi skulle åka vattenskidor, men det blev tyvärr inte så för hans farfar var inte hemma så kunde inte ta nycklen bara så där utan att fråga så vi tog ut deras flotte och badade lite, eller Dennis badade och putte ner mig i vattnet.. Riktigt roligt Dennis verkligen! Men du fick igen med mina naglar, så går det när man gör något mot mig:D
Men nu ska jag gå till sängen hejdå:)



4 juli

Ja jag vet att jag inte bloggar så himla mycket nu, men de e så här att jag har vart nere i Varberg ett tag nu och internet där nere e ju inte de bästa och de snabbaste så ja, då blire inget bloggande för det skulle typ ta 3 timmar attt få in ett inlägg när det bara tar några minuter här hemma så ja..
Nu är jag hemma igen, åkte ju hem i fredags för skulle jobba igår så åkte jag ner igen till Varberg efter jobbet och nu e jag hemma igen för ska jobba imon men sen åker jag ner till Varberg IGEN! Gött! ska åka till 3 toppar å käcka glass med en söt tös på kvällen!

Nu är jag hemma i Borås igen!

Tjaa alla! Nu har jag kommit hem till mitt sköna hus som jag längtat efter ganska länge. Så jag gav den en present när jag kom gissa vad? jo jag städade, haha. Jag ska städa antingen på torsdagar eller fredagar hela huset själv så det blev idag då eftersom jag var nere i Varberg igår så;)
Hoppas alla har det bra i värmen, de har iaf jag. Men jag ska jobba kl 6 imon så måste gå å nana nu tyvärr.

Lite bilder på mig från idag!

Jag har inte kunnat blogga på flera flera dagar tyvärr. Men jag kan dra litre kort vad jag gjort, just nu e jag i Varberg, och det har jag vart sen i måndags. I tistdags kom Therese hit till mig i stugan och var med mig, hon jobbar på Willy i Varberg så hon sov och var med mig tills i onsdags för då skulle jag,hon,Emma och Malin åka till gbg. Jag köpte lite saker som ni kommer få se imorgon då jag åker hem till Borås eller så får ni se dom någon annan dag då jag hinner lägga upp dom.
Och idag har jag och Emma vart med varandra, vi har tagit kort och ätit jordgubbar på bergen! Himla bra dag.





















RSS 2.0