Knäck är så gott!:O

När jag vaknade igår blir de ju nu eftersom klockan är 01:33 så gick jag raka vägen upp och gjorde knäck! Dom blev jätte goda:) Det är faktiskt ganska lätt att göra, många säger att det är jätte svårt men nejnej!



En bild under tiden jag höll "på"!



Erkänn att det ser gott ut?:D mums

Efter jag hade gjort knäcken så stack jag in i duschen och gjorde mig klar, för skulle till Johanna och bleka slingor i hennes hår och klippa henne. Men vi valde att klippa hennes hår på fredag istället:) 
Här ser lite lite hur det såg ut under tiden jag jobbade.



Som ni ser var hon ganska mörk och hon ville bli ganska blond, alltså rena motsatsen så det var täta täta paseér som gällde.



Och det var ganska mycket folie med som gällde, eller vad tycker ni?



Och här har vi resultatet! Han inte ta någon före bild. Men på detta kortet ser det ganska mörkt ut, kan ju bero på att det fortfarande är väldigt blött. Hoppas på att kunna ta en bättre bild imon! =)

Sen när jag kom hem var jag väldigt trött och hungrig men då ville pappas kompis Puppan att jag skulle klippa honom så självklart gjorde jag det! Vi har ju inte fått lära oss herrfrisyrer än som jag vill lära mig nu. Men jag tyckte ändå resultatet blev ganska bra! Han var ganska långhårig från början så han ville vara kort!




Tjaao!

he-he, tillbaka till bloggen igen, nu ska jag skriva av mig lite hade jag tänkt:)
Hur såg eran julafton ut? Min såg ut så här, började med att jag vaknade "ganska" tidigt för att vara mig för jag och min syster skulle få ett paket, jag fick en morgonrock som jag ville ha! Jippii:) Sen åt vi en jätte god frukost, var LYX. Jag och pappa hade åkt och handlat dagen innan. Sen var det att dra sig ner till Varberg till farmor och farfar. Där åt vi lunch och där delade vi ut  lite julklappar och sen stack vi vidare till Falkenberg till mammas yngsta syster Lina. där var också självklart hennes man och två barn Viktor och Emil, farmor och farfar hängde med dit och mormor och Lennart. Vi hade jätte trevlig där i alla fall. Fick det jag ville ha så min julafton var lyckad!
Behövde nytt löshår så jag beställde det i oktober och skulle få det i julklapp utav min söta snälla farmor. Testade denna gång "happyhair.se". Dom är dom ända som har kortare än 42 cm på sitt löshår. Så jag testade 30 cm denna gången:) Är faktiskt riktigt nöjd, för det är lite längre än 30 cm hihi, så det är perfekt längd just nu! Men jag som har folieslingat hår med blond och lite mörkare blond färg så var ja ju tvungen att färga löshåret med. Och det gjorde jag igår med en färg från Matrix 9W. Blev riktigt bra!
Min lillasyster ville med fixa i ordning sitt hår, hon ville ha det mörkt. Hon är brunett men har gjort många blonda slingor ganska många gånger så man kan säga att hon var blond, och jag VET att om man går från blond till riktig brunett så färgar man tillbaka håret till blont igen så jag gjorde lite blonda slingor på henne och ljusbruna slingor. Och så här med det!
Min dag idag har sett ut att jag skulle vara inne i Ryahallen kl 11 för å träna till kl13. Sen vare lunch till kl 14 för då skulle vi ha lite teori. Och sen åkte jag hem och slappade.
I söndags så var jag och Johanna i Göteborg och shoppade loss! Jag brukar inte hitta så jätte mycket på rea men hittade en paljettklänning på Bling! Jätte söt, sen fick jag med mig hem en paljettkavaj och två andra klänningar men lämnade nyss tillbaka en utav klänningarna för ändrade mig.
Imon hade jag tänkt att göra knäck! Har inte gjort något julgodis (lite efter, jag vet!) Vi är inte så "juliga" i våran familj när det gäller att pynta och sånt. Räcker med lite ljusslingor och sånt smått och gott ute:) Sen senare ska jag åka till Johanna och färga hennes hår BLONT igen:D Hon var blondin förut och färgade det brunt nu i vinter, MEN som vanligt vill man färga tillbaka och självklart finns frisören Emelie där hos henne<3
Kommer med bilder imon om Johanna tycker det är okej.

God jul!

Hoppas alla får en jätte jätte bra dag! och får de ni önskat er! Ska försöka blogga mer nu när det är lov hihi! ha det bra puss

julshow!

Idag är det julshow! Kanske den sista med, för på måndag ska jag följa med Johanna till ryahallen och fråga om jag skulle kunna få pröva på friidrott i typ 2 veckor:D Hoppas jag får och den är nog en väldigt bra träning och det passar mig! Har ju inte tränat RIKTIGT HÅRT på länge så det är nig dags nu:)
Igår firade vi tjejer Therese som fyllt 18 år och Malin som fyllt 16 år! Va kul att vi träffades alla igen, var ju ett tag sen..
Men idag är det julshow, ska vara inne kl 13:45 + att jag ska ha hunnit plugga på matteprovet som jag har imorgon så det är nig bara att börja plugga, byee

Just a dream

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.
I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.



Min vecka ser ut så här!

Måndag: skola, fixa praktikplats, sola, göra klart svenskan, plugga matte
Tisdag: skola, träna, plugga matte
Onsdag: skola, ?
Torsdag: skola, ?
Fredag: skola, ?
Lördag: ?
Söndag: tror det blir ullared;)

Ganska mycket i börjar utav veckan:( Har matte prov på onsdagen!

Give me, please!


tillbaka till skolan, efter en kul helg!

Nu har jag lunch och sitter nere i klassrummet och tar det lugnt. Passar på att kolla lite kläder eftersom jag ÄLSKAR kläder! Det är äkta kärlek det! Och det kommer det alltid att vara, kanske den enda äkta kärleken för mig? Vem vet. Men i alla fall jag hittade en jätte fin klänning, och den är ju då som vanligt från min älskade ginatricot. Vet bara inte vilken färg som är finast på mig just nu? Är ju inte direkt BLOND just nu, och alltid när jag var blond så tog jag alltid svart före alla andra färger. Och det är inte bara för svart är snyggt till blondiner utan att jag har blivi uppväxt med att gilla svart. Hela mitt liv sen jag var 8 till förra året har mitt liv vart vara i ishallen och träna och vara såklart med dom bästa där! Såå himla kul, samtidigt man tränar, kan de bli bättre? Men i alla fall, min hmm va blir de nu min förr förr förra tränare älskade svart och det gör hon än idag. Så det var alltid svarta kläder man skulle ha på sig på träningarna, så ja jag älskar svart nu också haha! Men eftersom jag nu är typ brunett? så kanske den ljusa färgen är snyggast? Vad tycker ni? Ska ha klänningen i så fall på nyår!


<3

Walk with me
Talk to me
Follow your HEART!

Godmorgon

Idag ska min pappi ha fest, så självklart kommer ju Klara hem till mig då! (pappas bästa kompis dotter) Vi ska ha det hur skoj som helst! Men det är mycket att göra till festen så jag måste gå upp och göra tårtor nu;) Vi hörs alla, pusshej!

1 December

Nu är det första December och det är = med att det är 23 dagar kvar till julafton! Barnens dag typ, haha! Sen att min pappa fyller år idag så säger grattis till honom!
Kan ju berätta lite vad jag gjort idag, först var det såklart skolan, hände inget speciellt där och det brukar det inte göra på onsdagar heller så är inte förvånad att det var lika tråkigt! Efter skolan stack jag och Sandra och solade, var härligt som bara den! Älskar att sola, för när man solat så är man varm och då fryser man inte till en liten isbit det första man gör när man sticker ut, sen att man vet att man alltid har blivit brunare! Sååå härligt. Sen tog jag bussen till ishallen för det var foto där med grupperna, jag fick sitta i mitten som jag inte ville höhö men det får la duga! Sen var det hem och duscha och fira pappsen;) Mycket bra dag förutom skolan.

En utav mina presenter till pappa var att hans skulle bli klippt, så jag klippte honom ikväll för han skulle på något fint möte imon. Och då måste man ju vara snygg! Han inte fota håret för han stack iväg men håret jag klippte av kan ni allt få se:D Blev mycket och är väldigt nöjd med resultatet! Passade också på att klippa mig två gånger i handen, och man kan ju säga att det rann blod!:O





Imon blir det

  • SKOLA
    KÄKA I STAN MED SANDRA
    FÄRGA MITT HÅR
    FÄRGA SANDRAS HÅR
    PLUGGA

hihihihihi:D





Love it!<3
Själv tycker jag då att det ser dumt ut att pappa har den, för att det ser ju dumt ut om han går runt med en Ipad och inte en Iphone? Eller (a) haha, så säger då jag för att få den, trooooor jag inte lyckas tyvärr..


RSS 2.0