.


söndag

En söndag för mig är en riktig chill dag! Bara chilla som gäller eller så är det plugg.

Man går upp vid 12 och är trött som fasen, precis som jag gjort och är. Farmor och farfar kommer till oss också, ska bli riktigt roligt att få träffa dom igen. Var typ mer än en månad jag såg dom, för dom vart i Spanien i en månad.

Så när dom kommer ska vi äta god mat, sen måste jag plugga tyvärr till matteprovet som är på onsdag:( Gillar inte att plugga och definitivt inte matte heller, de e lite segt. Men bättre att plugga idag så jag fattar mer imon när jag kommer hem och är helt trött när jag ska plugga igen.
Hade ju inte sagt nej till en mysdag i sängen asså..
Igår var jag på bio som ni vet, vi såg Love and other drugs. Den var inte så jätte bra som jag hade trott. Var faktiskt ganska seg, men han som spelar är ju bara för snygg o.O Shiieett asså


Lördag!

Så himla skönt med helg, och då brukar jag mena att man sover ut på morgonen och är med kompisar hela tiden! Men idag fick jag inte sova ut, utan jag jobbade kl 6 i morse. Inget jag ska gnälla över för det är väldigt roligt att jobba, speciellt när det är roliga personer på jobbet:)
Just nu kan inte jag se mitt liv utan Maxi haha.

Men jobba till 12 jobbade lite över, för det var ganska mycket att göra om man säger så. Alla chokladkakor var slut:O Så det var helt tomt på hyllorna, så jag fick den ära att blocka upp så det är fullt nu:D Så om ni är choklad sugna så åk till Maxi så finns det färska hahah.

Sen fick jag vara ansvarig för chipsavdelningen med. Var väldigt tomt där med om man säger så..
Så idag har jag plockat upp vädigt nyttiga saker, choklad och chips (Y) sen hjälpt Dennis med lite saker som han absolut inte klarar utan mig:D

Ikväll blir det bio, så har på mig detta




want out of this damn bubble!!


skolan

Just nu är jag i skolan och idag har vi blrjat med en ny kurs som heter Bild och form. Är väldigt trött för vi brukar börja vid 12 på fredagar men idag började vi 8. Plus att hela denna vecka har jag vaknat ALLTID mellan 4 och 5 på natten. Vet inte varför, liite jobbigt om man säger så..

Det är ju som sagt fredag och dem flesta ska la ut och ha kul, men jag jobbar tidigt imon så ska nog ta det lugnt men nogon/några, så det blir chill.
Efter skolan blir det stan med sötaste Teija älskling!




Snyggt fint snyggt fint


24 februari

Nu är jag äntligen inne i mitt varma hem! Känns sjukt bra faktiskt. Idag har jag bara haft salong, skulle egentligen haft materialkunskap men den var inställd  så ska ha en heldag imon i skolan iiställler.. Känns ju inte så kul att behöva gå upp tidigt som tuppen en fredag som jag inte brukar göra. Men men, sånt är ju livet.

Något positivt är ju att det är den 25 imon, och då får ju nästan alla lön, som mig då:) Det ska bli skönt att fylla på kortet lite. Hoppas också att jag snart ska få mina födelsedagspengar. Vill åka till Gbg å shoppa!:D
Idag efter skolan så stack jag till mina gulliga vän Johanna till sin praktikplats, där hon skulle färga min utväxt. Blev lite gult så ska lägga i en mörkare färg sen när mammi kommer hem.


Så här ser jag ut just nu i hårbotten. Tar en ny bild när jag lagt i den "mörkafärgen"

Som man kan förälska sig i en film

Vet vet och vet att jag är väldigt dålig på att skriva här. Kan ju berätta att jag var i Idre med en hel drös på lovet! Och det var skit kul, självklart när söta Klara var där. Är ju ingen höjdare på skidor så pappa fick vara lite tränare ibland:) Alltid kul å bli bättre liksom. Kollade på Twilight filmerna i Idre med! Har aldrig sett dem, och har aldrig tyckt om dom av någon konstig anledning:O Dem är ju riktigt bra faktiskt, vet att du inte tycker om detta Teija hahaha!
Så nu sitter jag och kollar på Twilight! förstår inte heller hur man kan älska varandra så himla mycket som Edward och Bella gör. Dö för varandra och alla andra saker dom hittar på för å inte "skada" varandra, heeelt crazy!!

Första dagen på praktiken

Idag var det första dagen på praktiken, salongen som jag är på heter H.E.A.D och är där med söta Nancy. Idag har vi fått tvätta handdukar hela dagen och köpt kaffe och diskmedel, tvättat kunders hår, städat salongen och lite smått och gått...
Imon börjar vi vid 14 så halv 13 drar jag, Nancy och Sandra och käkar sen drar vi till våra praktikplatser!

RSS 2.0