Godkväll!

Äntligeeen har jag fått el här hemma!! Vid ungefär halv 5 så gick elen helt av här hemma och jag försökte få igång allt men hittade inget fel någonstans, varken där ute eller här inne? Allt var som det skulle, bara att jag inte hade någon el? Jätte konstigt. Så har suttit här med ljus och med min lilla bebis i knät(a) Nu blir det att fortsätta att kolla på Svenska hollywoodfruar:D

Style By Tyra


Jag älskar smycken, så här kommer lite som jag tyckte var fint från Tyra!:)










Godmorgon alla!

Nu har jag precis gjort ett matte prov i Geometri! Jag tyckte det gick ganska bra faktiskt, men man vet ju liksom aldrig om min magkänsla har rätt eller fel?
Nu sitter jag i klassrummet ocg vi har 20 minuters rast, så jag passar på att blogga lite! När jag kom tillbaka till klassen så höll dom på att leta tävlingsfrisyrer och jag hittade några som jag tyckte var helt fantastiska:O Helt otroligt att det är gjort utav hår?
Vingarna är gjorda utav hår?!





Det här är ju en klippning, och jag kan ju tycka att det är lite för mycket att gå i det "vanligt" om ni förstår vad jag menar. Men annars tycker jag att klippningen är ganska cool ändå.





Lite häftigt med horn?:D

Mitt dröm hår!



Så fint och vilt...

Efter skolan hade jag tänkt att gå till jobbet och prata med min chef om lite saker, men det är ganska svårt att få tag i honom så det är bara att hålla tummarna!:D Sen blir det ta det lugnt eller träna eller plugga! Pusshej! Hörs sen

Mitt inköp idag!

Idag har jag vart i knalleland med min söta farmor, mamma och lillasyster. Jag fick lite köpt idag med, men det var inga kläder denna gången, utan det var smink och en bok. Tro mig eller inte att jag köpte en bok. Men alla lärare säger ju att det är väldigt viktigt och nyttigt att läsa en bok hemma lite då och då, och om man hittar någon bra bok så vafasen KÖP DEN! Jag gillar sånna hära vanliga tjejböcker, romantik, lite roligt och gärna sex och sånt;) Det tycker jag om att läsa hihi! Så jag dog en som handlar om att en bästa kompis snor hennes kille;) Låter ju bra..

Har ett matteprov imon som jag måste göra, och eftersom vi har aft massa gäster här hela helgen så har det inte blivit mycket plugg alls, och det blir det nog inte nästa helg heller så måste nog sätta fart och plugga lite nu. Ska övningsköra ikväll med så håll er inne!



Allt är köpt på H&M! Här får ni även priserna om ni är intresserade av att köpa något.

Bronzing Powder - 59:50:-
Smink väskan - 49:50:-
Ögonskuggorna - 69:50:-
Nail Polish - 39:50:-
Borsten - 39:50



Köpt på Kicks

Mascaran - 139:-
Sticken - 89:-



Bara inte du


Frisören Emelie!

Hej igen! Nu har jag klippt farmors hår. Var 6 veckors sen jag klippte henne så hon ville bli klippt till Danmark. Nu sitter jag här och "väntar" på att Dennis ska komma och hämta mig. Men han är på bio just nu så han kommer vid halv 9, så det är ju ganska lång tid kvar tyvärr..
Men som ni vet älskar jag kläder så självklart när jag inte har något roligt att göra kollar jag kläder eller hår och hårprodukter! Hittade en ganska snygg t-shirt! Ganska cool där bak med?

27 november

Nu är klockan 14:23 och jag har redan hunnit göra ganska mycket tycker jag!
Har ätit väldigt god frukost för en gångs skull! Sen skulle ja, pappa, syrran och hennes kompis sticka in till knalle en liten stund för att köpa nya kläder till henne! Vi fick jätte mycket fint köpt, och det blev dyrt med:O Jag fick det jag hade plockat till mig med! En tröja och en stickad tröja! Är väldigt nöjd. Ni kommer få se tröjorna på bild nedan.
Sen igår så köpte jag mina Uggs, är jätte nöjd med, äntligen kan man vara lite gosig och snygg på samma gång!
Nu har vi fått gäster idag igen så det får la bli att dra upp till dom nu, hejdå!















Här är mina Uggs då:D




Barock frisyr!

Igår så började jag skolan vid 12:10. Då skulle jag och Sandra göra en barock frisyr till vårat arbete, och vi var helt själva i salongen så det var hur skönt som helst! Men jag tyckte det blev bra i alla fall! Här får ni se lite bilder!







Mitt vinter mode 2010

Okej, detta som jag visar er är det jag tycker är snyggt att ha på sig nu i vinter!
Detta är kläder som jag tycker är snyggt å ha till vardagen! Inte på fester!!

25 november!

Jag har verkligen tappat bloggsuget.. vet faktiskt inte varför:O Det bara är så. Men ja ska försöka att blogga mer! Men skolan tar ganska mycket energi, som en del inte tror eftersom jag går på John Bauer. Efter skolan är jag med kompisar, tränar, pluggar eller bara slöar för ja är verkligen hur trött som helst efter en skoldag haha. Det kanske är så att jag tränar för lite? För förut då jag tränade flera timmar varje dag var jag inte alls trött efter skolan. Och vi hade ju liksom mer i 9an? Men vet inte om jag ska flytta in i ishallen igen, hööm vad tycker ni?
Imon har jag sovmorgon vilken är väldigt skönt! Får se om jag solar imon eller om jag kollar efter jeans? haha, vi får helt enkelt se de;)
Efter skolan idag så skulle vi ha salong till halv 8, min första kund blev mamma. Tvättade hennes hår och tog in inpackning, volym föna och lockade håret till sist! Blev jätte snyggt, tycker jag själv!

9 november

Hej bloggen!
Idag har det vart ganska jobbigt. Började med att jag var tvungen att gå upp 1 timma tidigare, och jag som är så trött på morgonen betyder det ILLA! Sen var jag i skolan 40 minuter innan vi började och det är ju inte normalt om det handlar om mig, haha! Sen var vi i salongen och det var ju självklart roligt! Fick lära mig en ny uppsättning som ni kommer får se bild nedan! Sen hade vi idrott och det var spinning och kan ju säga att det var jobbigt? Det hade vi i 1 timme, sen hade jag dans kl 16 och is kl 18 så jag är rätt slut nu! Så nu ska jag bara chilla och tror det snart blir sängen faktiskt, är jävligt trött!

8 november

Första skoldagen idag, började med sovmorgon, olala emelie gillar! Men har ju det varje måndag så det var la inget speciellt med det egentligen. Men vi hade i alla fall mentorspass, då pratar vår mentor hela tiden åså, rätt chill! Sen hade vi engelska och ah vad ska man säga om den lektionen? ah ni fattar!
Roligt men ändå inte att vara tillbaka till skolan faktiskt.
Imon blir det skola sen direkt efter ska jag åka och träna. Dom har ändrat vårt schema så jag börjar med dans 16-17 sen is 18-19! Vanligtvis brukar jag och Therese träffas efter skolan och äta lite innan träningen men det hinner vi inte nu längre tyvärr, så det får bli i pausen. Sen blir det hem och äta och duscha. Har ett prov på torsdag så kanske en bra ide att börja plugga nu kanske? OJA. Så hejdå:)

6 november

Gud vad segt detta är alltså! Vet inte vad som är fel, men känner att jag inte är på humör.
Gick och la mig sent igår, sen kunde jag inte somna heller, sen vaknade jag vid 10 kanske. Och nu har mammas syster och hennes familj åkt hem. Så vet inte vad jag ska göra.. Blir la bättre sen när jag fått i mig mat förhoppningsvis. Sen har jag ett matte prov framför mig med-.- bllööööh fyfan asså! Men igår var kul i alla fall!
Åt god mat och var med Dennis sen. Han kom upp till mig typ halv 10 så ville han till city innan det stängde och det stänger 10 så vi hade 19 minuter på oss att ta oss dit från mig!! Kan ju säga att vi fick springa asså, men det var gött! En härlig spring tur med Dennis en fredag kväll är inte fel? haha. Jag som är så redig köpte inget godis (Y)

Hår!

Blev inte jätte jätte nöjd, för har inte hunnit klippa detta håret så det är väldigt slitet! Så därför det spretar lite.




5 november

Hej bloggen!
Idag är det fredag och idag vaknade jag runt 12 tiden, då gick jag direkt mot träningskläderna och tog på mig dom och tränade i 40 minuter, sprang och tränade min "lilla" mage.. haha! Sen blev det ju självklart duschen med inpackning i håret! Älskar verkligen att ge lite godis till håret, för jag är ju sssåååå snäll(a)
Efter det kom farmor,farfar,syrran och min lilla valp Smilla hem från varberg. Har saknat Smilla så mycket, så det blev mys direkt med henne:) Sen åkte vi in till stan och åt och gick lite i affärer, sen kom mammas syster + hennes familj till oss från falkenberg. Så nu är dom och bowlar och jag sitter hemma och ska snart vara med Dennispennis!
Har inget och göra så tar nog fram mitt lilla huvud som ligger på bordet här och ska rulla lite lockar(Y) Ni får se sen hur det blev om jag blev nöjd! Hejdå!

4 November

god morgon alla! Nu har jag vaknat och är fortfarande ganska trött. Var ju en skit rolig dag igår. Kan ju berätta lite? Jag och tjejorna skulle till Gbg så vi skulle ta 11 tågen dit, så jag fick ta 10 bussen in till stan. Träffade först Therese på rese sen gick vi ner till tåget och där lite senare och Emma. Vid 15 tiden kom Josse till oss och då skulle vi äta, skulle egentligen gått till Jensen men det var sån himla lång kö så det blev donken tyvärr.. Vi som hade bestämt oss att inte ta det, men det blev ju så ändå haha! Vi hade hur skoj som helst och tog halv 8 bussen hem till Borås.

Detta fick jag i alla fall hem:













Vilken färg tycker ni?

Jag måste ha ett dataskydd/väska. Men frågan är ju vilken färg?

Klädcollage

Imon ska jag åka till Gbg med girlsen och shoppa, så därför sitter jag och kollar kläder på intenet just nu. Här kommer lite snyggt..



När jag var klar såg jag att det vara var svarta saker, men det är ju snyggt nu till vinten så skit samma. Bara för jag gillar svart?;)

RSS 2.0