Badat ikväll med Dennis!


Midsommar outfit



EN SAK SOM ALLA MÅSTE HA!



En kökskvarn/avfallskvarn, SUPER DUPER BRA SAK!
Tex man slipper ha soppåse som bara luktar äckligt och tex när man äter räkor så om man lägger skalen i soppåsen så luktar ju huset AS jätte länge (intetrevligt) så ist lägg skiten i denna kvarn så krossar den bort allt!
Fast man får inte lägga i handen i den för då har du ingen arm kvar så undvik det.
Kan köpas på http://miljoartiklar.se/

till salu


 199 KR
Använd 1 gång kostade 400 kr
STORLEK: S


200 KR
Använd 2 gånger, Fast på min är det ett H på ena sidan fram.
STORLEK: S

Kommentera om ni vill köpa något annars kan ni nå mig på [email protected]


Glad midsommar på er alla!

     

Så här ser jag ut idag!



23 JUNI

Hej alla!
Idag gick jag upp vid halv 11 för skulle göra mig i ordning för dagen.
Skulle träffa Teija i stan halv 1. Det var ju rea och som tur var hittade jag faktiskt 2 reavaror, en grön "jacka" som jag velat ha länge och ett par jeans som jag velat ha länge med.
Nedan ser ni det jag köpte










22 juni

Visst är det en helt underbar dag idag? Innan idag vid 10-15 var det sol och inga moln! Helt fantastiskt, och det är en super bra dag för alla solaälskare:D Jag kan säga att jag är en utav dom. Har legat nästan hela dagen idag och bara slappat framför solen med vatten och frukt muums..
Och jag funderar på hur jag ska göra med min hårfärg faktiskt nu, antingen ska jag ha det blondt SJÄLVKLART! Tänker aldrig bli brunett igen aldrig aldrig aldrig. Nästan ingen tyckte det var snyggt på mej menmen.
Iaf att jag ska vara blond med ljusa bruna slingor? Typ lite ljusmörk blond, guldigt eller något sånt. Eller så ska jag vara jätte ljus, vilket tror ni att jag skulle passat bäst i?

  

1. Blond med ljusbruna slingor       eller      2.  hel jätte ljusblond

Behöver DIN hjälp!?

21 JUNI

Okej denna dagen gick ganska så snabbt, jag vaknade halv 3 för var så himla trött. i fredags då jag jobbade kl 6 på morgonen var jag jätte trött efter och sen på lördagen skulle jag jobba kl 6 på morgonen igen och då blev jag ännu tröttare så på söndagen var jag tröttasast på hela jorden typ, för gick å la mig vid 3 på natten då.
Så jag var verkligen värd att få sova så länge idag tycker jag.
Det jag hann med idag då var att jag gick dirr ut och solade till 18 sen tränade jag 1 timma och sen kom några hit upp och bjöd på goo grillmat och nu sitter jag här vid datan och gör typ INGET.

Men imon ska jag försöka gå upp lite tidigare så jag kan sola hela dagen typ, ska ju bli jätte fint imon, inga moln woohoo!
Sen hade jag tänkt att träna och sen vet jag inte? Någon som vill träffas kanske?




20 juni

Japp nu är det söndag igen. Men som sagt det är sommarlov så söndagen behöver inte betyda att man inte kan ha kul!
Men idag så vaknade jag vid halv 11 och gick upp och åt frukost med alla här hemma, familjen och våra gäster.
Och nu sitter jag hemma och pratar med kompisar. Ikväll ska jag vara med Teija och kanske Emma. Försöker få tag i henne men hon svarar inte såå det lär la bli bara jag och Teija.

Iphone 4











Verkar inte denna mobilen bara för cool eller?
Den ska komma ut i Juli, har hört 9 Juli så jag längtar ocg längtar verkligen efter denna mobilen + för min nu varande mobil håller på att krånglar, men jag har ju haft den nu i 2, 3 år? Jag som använder min mobil väldigt väldigt mycket så det är ju inte konstigt att den håller på att krånglar, Så i juli nu då så tar jag förväl från LG VIEWTY!


18 juni

Idag är det fredag och jag tror det inte händer så speciellt mycket, jobbade mellan 6-14 idag så är rätt så trött sen imon jobbar jag mellan 6-12. Imorgon får vi besök med, pappas kusin, dom ska stanna här hela helgen.

Jag brände mig i onsdags på ugnen så har ett rejält brännsår på benet, det gör ganska ont när jag sätter mig ner, som tillexempel när jag jobbar gör det ganska ont men det går la över snart hoppas jag :)

Idag lämnade jag tillbaka en klänning som jag köpte i veckan, den rosa aktiga saken, haha.
Sen tror jag att jag ska skicka tillbaka den svarta klänningen till nelly.com med. Nu när jag får min lön vill jag inte att det ska åt till räkningar utan att jag ska spara lite med. Ska till gbg med tjejorna vecka 26 så det kommer bli kul.

Igår slutade jag att äta onyttigt med! Jag ska inte äta tung mat som bröd,pasta å ris å sånt. Godis ska jag absolut inte äta, det blir osaltade nötter. Det är faktiskt väldigt gott. Att äta nyttigt är mycket godare än att äta onyttigt eller vad säger ni?
Men nu väntar en oxfilé, klyftpotatis och pepparsås där uppe på mig så hejdå. Muums

hiss eller diss?

 


sommar!

Gud vad skönt det är ute asså! Det är helt blått på himlen. Igår låg jag ute i solen hela dagen och det gör jag idag med! Tycker det är så härigt att vara brun. Imon ska det ju inte bli lika fint väder så jag passar på att jobba mellan   6-14.

Här kommer lite bilder som jag har berättat om innan att jag skulle lägga ut.













Hann inte blogga igår!

Hej alla, nu är jag tillbaka vid datan. Igår åkte jag till knalle en stund och träffade tjejerna Therese, Emma och Teija.
Jag hittade äntligen en bikini överdel så jag köpte den, den lyser verkligen rosa men den är skit snygg på om man är brun, rawr, sen köpte jag två klänningar, en grön med glitter på, den är skit söt sen en annan "rosamönstrad" klänning som är söt. Sen hittade jag massa örhängen som var jätte billiga så köpte dem med.
Bild nedan.

Efter stan åkte vi till Viskafors, hem till Therese. Där myste vi typ haha och tog lite kort som kommer fram på bloggen ikväll kanske? Therese ska skicka dom till mig först. Sen vid halv 9 typ så åkte Teija hem, och vid halv 10 åkte jag och Emma hem med mopparna så det blev en lyckad dag!










Snyggt från Gina. Vill ha, vill ha, vill ha


13 juni

Hejsan! Idag jobbade jag mellan 10-16 var faktiskt ganska kul :) 
Sen hämtade pappa mig och körde hem mig, sen har jag faktiskt skickat tillbaka en klänning till Nelly.com.
Varför jag gjorde det är för att jag vill ha en annan färg, svart!


Grillfest med klassen!







Vi grillade korv,hamburgare ocg kycklingspett vad gott gott:P
Sen badade vi och satt ocg pratade, jätte mysigt :)


Snygga ringar!

Jag är en tjej som älskar smycken!+ att jag gillar STORA smycken med.





Vad tycks?


Gårdagens outfit




Blev film mys med godis och glass hos Emma med Emma,Teija och Therese


73B-9F

Här kommer lite sköna bilder från hela "livet" på Fristadskolan!












Första kvällen som fri från Fristadskolan!

Ikväll min första kväll som fri från fristadskolan! Känner mig skit glad, slippa den dåliga skolan. Så ikväll då så ska jag in till stan och träffa två utav min bästa kompisar! Ska bli jätte roligt.
Funderar på vad jag ska ha på mig för snyggt, kanske kommer upp en bild?
Men nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig och göra mig i ordning så hörs sen!


Nu är det sommarlov!

Japp nu är det faktiskt sommarlov, äntligen!
Fast jag tycker det inte känns som sommarlov faktiskt, det är inte alls varmt ute, det bara regnar eller blåser hela tiden! Det sägs ju att jorden börjar bli varmare osv osv.. men märks det? NEJ det gör det inte.
Jag tycker det är kallare faktiskt. Förra sommaren var det mycket varmare! Som tex nu detta året då, sommaren har inte ens kommit men förra året kom sommaren mycket mycket tidigare än till sommarlovet :S
Uscha tycker det är skit tråkigt.

Men igår då så hade vi avslutning i kyrkan och vi fick vårat betyg osv, sen på kvällen var det avslutningsfest och det var la sådär, först åt vi sen direkt efter fick vi efterrätt och sen efter det blev det dans men någon tråkig musik. Kändes som om det var vuxen fest typ ? Hallå vi är ungdomar ?
Men men..
Här får nu lite bilder från igår.










Denna klänningen har jag gjort!

Japp denna klänningen har jag nu äntligen blivit klar med.
Är det snygg?



Jag tycker då det ser ganska tomt ut bara så här så jag lägger till mitt nya bälte!



Nå ?
Mycket bättre va?


Inköpet från idag





Ska ha dessa skor på avslutningsfesten.
Skopunkten 349:-

Mina avslutnings kläder för festen.




Nå?

Mina avslutnings kläder för avslutningen i kyrkan.





Nå?


Igår köpte jag



Ett midjebälte från Ginatricot 99:-



  Ett armband som jag velat ha jätte länge och nu har jag köpt det! Men jag ska ha det till avslutningen.
HM 59.50:-



Ös snygga örhängen! Det ska ju vara stort nu och konstiga örhängen så detta blev perfekt. Ska ha till avslutningsfesten.
HM 39.50:-


Just nu sitter jag i datasalen i skolan

Hej, just nu sitter jag i datasalen då i skolan. Vi slutar snart och efter skolan idag ska jag åka till stan och köpa mina avslutningsskor som ni kommer att få se sen. Det är i alla fall höga svarta sandaletter, skit snygga.
Sen ska jag träffa Teija och lämna henne min klänning som hon ska ha på sin skolavslutning.
Så ja det är la typ det jag ska göra idag tror jag.


Idag har jag skapat mig två par jeansshorts.

Japp hittade två gamla jeans som jag lagt i syrrans garderob för jag inte ville ha dem men nu idag så ändrade jag mig. Eftersom jag letar och letar i affärerna efter ett par jeansshorts som jag vill ha men hittar inga så det blev leka sömerska på eftermiddagen.

Här ser nu resultatet! Snygga eller inte? KOMENTERA
Inte bästa bilderna tyvärr, kameran är just nu i Bulgarien så får ta min mobil, fast den har 5MP så blev det inte så fina bilder :(


 


Inköpet från NELLY



4 juni

Idag är det nelly "rea" och självklart ska jag vara med där och shoppa loss med mina vänner.
Ska in direkt efter skolan så jag får komma in bland dom första så jag kommer hem sent så ni vet. Sen imon ska jag jobba mellan 06-12 så vi hörs la därefter.
Puss


Dessa lärare!

Okej nu ska jag berätta en sak!
När man ett ämne som det har gått ganska bra i nu det senaste och dåligt de förra åren så säger dom "Tyvärr kan inte jag sätta högre än ja vad det nu kan vara för betyg G,VG för att i tex 7an och 8an så hade du bara G på alla proven så du kan tyvärr inte få mer än G. Jag vet att det är tråkigt jag VILL gärna sätta högre men det är orättvist då"

Japp och sen en annan sak dom säger, Att när man har haft en bra bakgrund i ett ämne och nu det sista som inte gått så jätte bra så säger dom typ så här "Ja nu det senaste har det inte gått så bra för dig, så du kan tyvärr inte få högre än G eller VG, jag VILL gärna sätte högre men då är det orättvist."

Ehh ja okej. Då kom jag på en grej idag, när det har gått bra förut så kollar dom INTE tillbaka på de bra restultaten bara det dåliga, sen när det har gått dåligt förut och bra nu det sista kollar dom tillbaka på det dåliga igen.
Asså herregudmesh, nu är det det hära med villjan lärare, vill ni sätta höga betyg och få beröm eller vad är det med er?
Ni kollar bara på de dåliga resultaten! Jag blir helt knäckt asså, och jag vet en hel del som blir det med. Elever början sluta plugga som järnet.

Som min lilla syrra hon får typ alla rätt på ALLA prov dom gör och nu tar jag inte i asså, hon är skit bra. Men ändå så står det inte NÅR HÖGRE ÄN MÅLEN.
Vad ska man göra för att nå HÖGRE ÄN MÅLEN DÅ? Hon jag ju liksom fått alla rätt på alla prov dom gjort!?????
Jag blir helt vimmsig! Tycker faktiskt synd om henne.

Men det finns självklart bra lärare oxå! Typ som en lärare i min skola jag hade inte tänkt på att få mer än G i ett ämne men så sa han att jag får VG:O SKITGLAD!
Men nu ska jag gå till sängen. Men jag vill bara veta en sak från en läsare, HAR JAG RÄTT OM LÄRARNAS BETYGSÄTTNING ELLER EJ?



Igår beställde busiga jag en klänning!



Jag vet att jag köper ganska mycket kläder men livet är kort och då ska man fasen leva livet och för mig är att handla kläder bland det bästa som finns fast inte lika roligt när man kollar på räkningarna men jaja, jag är ju som sagt en tjej på 16 år. Alla tonåringar är sånna!
Men bort sett från det, vad tycker ni om klänningen?
Förlåt Teija/Helena men det blev 3 som tyckte jag skulle ta rosa och 1 som var du som ville att jag skulle ta färgen svart så det blev rosa som du kanske märkte.


3 JUNI

Hej! Nu har mina skor kommit!
Vill ni se? Om ni inte vill så får ni se dom ändå!

 
 

Vad tycker ni? Jag själv tycker dom är skit snygga åså men det är bara det att när ska jag ansvända dom igen? Typ till fest osv men hmm jag behöver veta vad NI tycker så KOMENTERA SNÄLLA!

beställda/beställda/beställda


    

Skorna hade jag tänkt ha till min rosa klänning som jag ska ha till avslutningen, alltså på dagen då vi är i kyrkan osv, sen leggingsen? Jo det är så här som jag sagt tidigare att jag inte passar så bra i jeans för att dom sitter inte så bra på mej, jag vill liksom visa mina (former) som tjejor ska göra och det kan man inte göra om det är hundra lager tyg ivägen så därför använder jag jeans leggings som jeans, ETT MÅSTE VARA ATT DET FINNS FICKOR PÅ DEM!! Om det inte finns det kan man absolut inte visa röven!!! Gör ej det. Men sen om ni kollar lite nog grannare så ser ni att det är "gylftyg" där eller vad man ska kalla det, så det ser ut som om det är gylf där:D Det har inte jag hittat några innan så därför jag beställde dom. Vad tycks?                                      

1 juni

Nu är det bara hela 7 dagar kvar i skolan! 4.5 arbetsdagar kvar bara, för nu denna veckan jobbar vi som vanligt efter vårat schema tills på fredag sen på måndagen så har vi förlängd samling så vi ska städa ut våra skåp osv..
Sen på tidagen till onsdagen så har vi sams ( det innebär att vi kommer prata om sex å sånt) jätte roligt.
På torsdagen har vi munkodagen sen på fredagen slutar vi!! Åååh längtar såå.

Men iaf idag har jag fått veta att jag får VG i kemi!! Det hade jag inte räknat med, trodde absolut inte detta men jag är skit glad. Nu har jag plockat på mig hur många poäng som helst den sista terminen, wiiiee

RSS 2.0