31 oktober

Söndagar är så sega! Varför asså? Just nu sitter jag och slappar med en film och Smilla i knät, underbart! Ska på bio senare ikväll med sötisar,  så hoppas på en rolig slut på dagen!

29 oktober

Tänk att det äntligen är lov?! Shit vad  tiden går fort, snart är det ju jul. Hahah! Idag fixade jag ett fritidskort så nu blire åka buss!! Nä skoja, men nu kan jag hänga med till gbg i alla fall och det är bra. Efter skolan idag så träffade jag Johanna så vi gick runt lite i stan åså, sen tog vi bussen hem, och nu har jag städat klart så nu är Johanna påväg hem till mig! Ska bli kul! Om ni vill något kära vänner så finns jag så klart på mobilen. Pusshej

28 oktober

Nu sitter jag i skolan och har nästan permanentat klart ett helt huvud! Wihoo! Känner mig så stolt. Har 20 rasten nu och 11:10 har jag lunch, men det e ingen vidare mat tyvärr, spagetti och köttfärssås-.- blöö!
Sen har vi materialkunskap och sen blire att träffa en sötnos! Ska bli kul! Hejdå!

Foto av Therese Claesson


27 oktober

Hej, är hemma idag med! Vaknade 12:22 om man ska vara exakt, så det första jag tänkte på att jag måste ut med Smilla, så hon inte gör något dumt här inne. Så jag gick ut med henne och sen gav jag henne mat. Hon verkligen slängde sig över maten, fast hon inte ska ha mat fören om typ 1 timma? Men jag gissade la rätt i att hon behövde mat.
Nu har jag med ätit en macka så ska la ta å göra varmchoklad å sätta mig framför tv och mysa med min boyfriend.. eller så var det Smilla? Ha det bra pusshej!

26 OKTOBER

Idag har jag vart hemma från skolan, träning och jobb, för är sjuk. Har ont i halsen och känner mig bara inte bra! Men hoppas på att bli bättre. Denna veckan är sista veckan tills det underbara börjat, och det är LOV!<3 Gud vad jag älskar lov asså. Finns inget bättre punkt punkt.
Har inte planerat så jätte mycket än, vet bara att jag ska till gbg med Therese, och helt plötsligt kom jag på att jag måste köpa fritidskort. Ojjojj! Någon som vill träffas?
Igår blev jag fotad av Therese med. Var riktgt skoj. Jag kommer lägga upp bilderna så fort jag fått dom. Men nu ska jag skölja bort inpackningen, hejdå!

Ett tag sen jag la upp en bild på mig, så varsee


blogg sugen!

Hej igen!
var ett tag sen nu, men jag har haft lite och göra men nu är jag tillbaka i alla fall!
Idag har jag vart i skolan i 3 timmar sen blev det stan resten med mamma och lite Fisen.
Jag fick med mig hem en tröja, en body och ett par leggings med hög midja, ohhlala!
Ni ser sakerna nedan! Nu har jag och mamma ätit thai mat såå gott, våran oxfilé som vi brukar ta haha. Och nu så kollar vi på idol.




5 OKTOBER

Hej! Nu har jag kommit hem efter träningen.
Min dag idag har sett ganska bra ut, fast ganska lidande.. Skola och vi har ju alltid "bara" två lektioner om dagen så idag skulle vi ha salong, men Matrix som är ett "märke" på hårvård och sånna saker kom på besök hos tvåorna och treorna så vi kunde inte vara i salongen, så vi fick vara i teorisalen och lyssna på Anki och kolla en film där en man klippte en cool frisyr på en tjej. Det var ganska kul. Men undertiden så satt Sandra och tog ut mitt löshår. Det gjorde verkligen jätte ont:( Men är glad och tacksam att Sandra orkade göra det på mig så tack Sandra!:)
Det är verkligen frihet att inte ha  löshåret i nu så wohoo, haha. Andra lektionen hade vi idrott och då bowlade vi, och det var med kul. Sen efter skolan så stack jag till stan och träffade Teija och Therese, så vi stack och åt mat. Sen kom Josefin och hängde med oss.  Så åkte vi till knalle och jag fick med mig hem två tröjor!

Ska köpa jeans imon, vilken blire??




Snyggt från ginatricot


 
 
 


Godnatt!


Shopping med syster!<3



 Leggings på Gina 249:-

 

 Tröja på Gina 349:-

 

Tröja på Gina 249:-
Svarta jeansleggings på Gina 199:-

Mina Hunter gummistövlar kom igår med!
Så underbart snygga.

 

 


1 oktober!

Vet ni? Jag fick en sovmorgon idag! På en lördag:O Så jävla skönt asså! Jag som brukar gå upp vid 5 på morgonen för att vara på jobbet vid 6 på lördagar. Men mohaha inte denna lördagen och inte nästa eller nästa eller nästa!
Men jag hann inte blogga igår så jag drar nu vad som hände igår. Efter skolan så gick jag och Sandra till Sunhouse för att sola, sen efter det kom min bästaste syster Helena/Teija. Så stack vi hem till mig för jag var tvungen att städa huset.. Blööö!
Så vi kom hem vid 5 så städade jag snabbt som fasen för vi skulle hinna med 18:37 bussen till stan. Och jag som bor högst upp på berget så skulle vi ända ner till vägen och vi gick hemifrån 18:32 för jag blev klar med städningen 18:25 så vi bara SPRAAANG ner till bussen. Hahaha var ganska kul xD Helena som hade högklackat tog av sig skorna och sprang utan skor haha, usch. Men direkt när vi kom till busshållsplatsen så kom bussen. Vilken jävla tur vi hade asså! Vi är ju bara för bra, eller hur?

Så stack vi ner till stan och ät på donken, sen hem till Emma! Nice kväll kan man ju säga med sötisar.
Och idag vaknade jag utav att emmas klocka ringde, för hon skulle träna på morgonen. Först någon låt, sen efter en stund kom en till låt och den kände jag faktiskt igen, det  var Shakira med Waka waka, sen en till låt:O Hahah snacka om att man vill vara säker på att komma upp eller?
Sen somnade jag om och sen kollade jag på film och sen kom Emma hem igen:P Och då åt vi frukost för hon hade visst inte hunnit äta innan träningen. Och nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och väntar på att åka in till stan och träffa girlsen och sticka till Viskafors!


RSS 2.0